Foglossning & femtimmarskoftan

Gick in i vecka 17 igår och med detta har även foglossning tagit plats i mitt liv. Började redan förra veckan men trodde det rörde sig om ischias men förstått nu att jag haft fel. Efter att ha gått en promenad på 45 minuter känns det som om höfterna ska ge upp för gott.


Har i veckan på börjat femtimmarkoftan som jag tänkt prova mig på till bebisen,  sen får vi se om jag lyckas alls? Fem timmar kommer det dock inte ta, skulle tippa på 50! Och ser redan nu att något ser fel ut men jag kär på och ser vad som händer. Är man nybörjare så är man. Mönster hittar ni här: http://www.jarbo.se/femtimmarskoftan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.