Sjukskrivning

Idag skulle jag jobbat. Sjukskrev mig pga mina ryggbesvär som läkaren sa var njursten i fredags. Gick till en annan läkare idag som uteslöt njursten, lite fler prover togs och jag blev sjukskriven resten av månaden. Han var rätt säker på att det inte var något allvarligt så det ländes betryggande. I februari har jag fått graviditetspenning. Så nu började plötsligt min långa ledighet. Känns konstigt men nu kanske jag hinner landa i att jag ska bli tvåbarnsmor om 2,5 månad. 

Kommer verkligen sakna alla goa barn och kollegor men en sjukskrivning är välkommet. Så ont som jag har varje dag så behöver jag all vila jag kan få. När jag knappt kan underhålla mitt eget barn borde det inte vara någon tvekan om jag borde bli sjukskriven eller ej. 

Nu hoppas jag att mina besvär blir bättre snart och om inte annat att dem försvinner när barnet är fött. Annars vet jag inte vad jag tar mig till. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.