Så välkommen och älskad

Ja de flesta som läser här vet ju redan att vi äntligen fått ut vår lilla skatt. En liten tös som kom i vecka 37+4. På skottdagen av alla dagar. Så unikt, speciellt och fantastiskt på ett underligt vis.

bebis, bebislycka, bebisbubbla, nyfödd, spädbarnJag ville ju verkligen inte föda på skottdagen. Men såhär i efterhand och under förlossningen så kände jag: Oj så rätt! Så perfekt på något vis.

Denna graviditeten kommer gå till historien ordentligt och kan villigt erkänna att jag är klar med egna bebisar och barn nu. Jag är nöjd. Två är perfekt! Och våra döttrar är helt perfekta på sina vis. Hon är 1 vecka och 1 dag idag och jag pushar på pappan som är lite velig med namnet. Han har fått denna dagen på sig. Sen är det bestämt om han inte kommit på något annat. Jag är tvärsäker på vad vår dotter heter. Men det annonseras inte förän det är helt bestämt såklart. Ja man får pressa på lite när man vet att det är rätt.

Just nu sitter hon i bärsjalen och sussar så gott. Jag försökte sova i soffan men jag kom aldrig till ro. Men inbillar mig att jag har nytta av den mesta sortens vila.
Nu, over and out.

2 reaktioner till “Så välkommen och älskad”

 1. Vilken härlig blogg, Josefine! ??
  Du har verkligen talang. Vill också lära mig att sy och sticka så mycket fint som du har gjort.

  Nu har jag läst ikapp alla inlägg från september 2015. Fina rader! ❤️

  Kramar i massor
  från
  Fia & SDK Jens

  ?
  (SDK = Skottdagskompis)

  1. Tack Fia. Har haft tur med en sömmerska som farmor och en stickande mamma som inspirerat och lärt mig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.