Vårdcentralen

img_9527Inatt hade Liv feber för 6-7 natten i rad. Och ögonen varade sig som bara den för 5 dagen i rad. Så vi bestämde att vi skulle ta henne till vårdcentralen. Var som vi trodde virus men ögonen var såpass variga så vi fick salva att droppa i. Ögonen är redan klarare efter en droppe. Efter en alvedon piggnade Liv till ordentligt och sen dess har hon äntligen ätit mkt bättre, varit piggare och mer sig själv. Skönt det.

Jag träffade en bekant från mammagruppen på vc. Blev så glad för hon var så gullig på så många vis. Rar. Hon gjorde mig glad. 🙂

img_9528Freja har lekt hur mkt som helst med sina julklappar. Mest uppskattat var käpphästen, legot, sminkhuvudet och väven. Freja har börjat bli lite noga med kläder. På gott och ont tycker jag. Är lättare att köpa julklappar och sånt när även kläder uppskattas.

Liv fick en hel del kläder vilket verkligen är uppskattat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.