Adjöss skitår!


Känns bra att säga adjö till detta året. Visst har vi fått något fantastiskt i år i en liten förpackning men det blev ett tufft år med mycket tårar. Men inte enbart tårar av ondo. Nästa år får blir vårt år tycker vi. Från början till slut.

img_9546

Vi fick en fantastisk liten dotter. Hon visade sig vara en riktig liten fighter. Två skalloperationer (kraniosynostos) gjorde underverk för vår lilla Liv. Varav den första var omfattande. Den andra en akut reoperation. Men det gjorde underverk. Det gjorde det.

Jag fick möjlighet att starta upp en liten odling. Orken tröt ibland, så gjorde även vattnet. Men en stor del av året åt vi hemodlad. Fantastiskt! Jag planerar att fortsätta nästa år fast i mer seriös anda. Lite mer planering.

Freja tappade sin första tand, om man inte räknar den hon slog ut som treåring.

Det har hänt bra fina saker i år också. 2016 har gett mig en styrka jag inte trodde en människa kunde besitta. Jag har klarat av saker som jag aldrig trodde jag skulle klarat innan. Jag har genomgått en tuff förlossning med lustgas som enda smärtlindring. Den värsta smärtan är den som sitter i hjärtat.

Jag tror på nästa år. 2017 blir nog ett bra år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.