Squat til you drop…

img_9606

Innan förra årets slut hoppade jag på en gammal hederlig squat-challenge. Detta är en lightversion av den jag gjorde för några år sedan. Denna börjar på 20 och slutar på 150 istället för som den jag gjorde för några år sedan som började på 50 och slutade på 250.

Jag är på första vilodagen idag. Vilket jag är mkt tacksam för eftersom  jag även gått med i en träningskalender som började idag. Att jag skulle köra knäböj idag hade jag ju egentligen inte en tanke på men det blev det ändå. För idag var dagens träning i träningskalendern (!) 150 squats! ? Hjälp alltså. Jag tänkte att det fixar jag aldrig. Jag som är så otränad. Men det gjorde jag. Känns nu kan jag lova. Kommer nog inte kunna gå imorgon. Än mindre i övermorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.