PMS och helvetesförkylning

Ligger med plågor i magen och ryggen och tycker synd om mig själv. Ont i halsen på det och tung i huvudet. Bästa kombon. Sen Liv kom har jag fått ännu värre fysiska pms-problem än innan. Sjukt ont ibland. Som att det inte vore nog med den övriga pms.n.

img_9613Sån här känner jag mig vissa av mina pms-dagar. Känner mig som Supersura Sunk Sara. Inte idag iof. Men igår. Pms i ett nötskal.

Det här med förkylning är så jäkla typiskt. Alltid när jag börjat träna så blir jag förkyld. Och det spelar ingen roll hur mycket eller lite jag tränar. Nu vill jag bara att det går över så jag kan komma igång igen.

Men jag fuskade lite idag ändå. Gjorde mina squats iaf.

2 reaktioner till “PMS och helvetesförkylning”

  1. Fy vad jobbigt med pms. Det har jag klarat mig ifrån. Däremot det här med att bli sjuk varje gång man börja träna. Det känner jag igen. Stor kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.