Baka baka liten kaka

 

Mår så mkt bättre nu än tidigare idag. Så bra att jag orkade slänga ihop lite frukostfrallor till imorgon.

Jag gillar att baka men gör det inte så ofta numera. När Freja var bebis bakade jag ofta bröd. Har blivit sämre med det nu. En köksassistent hade underlättat. Funderar på att unna oss en när jag börjar jobba.

img_9619Skulle vilja ha en svart Kitchen Aid artisan. Men dem ska tydligen vara lite svaga för större brödbaket. Och eftersom jag vill kunna baka bröd så är det nog fel maskin för mig. Men snygg är den.

2 reaktioner till “Baka baka liten kaka”

  1. Ja, Kitchen aid är verkligen fantastisk! Lagom till två limpor eller en bulldeg men större satser funkar dessvärre inte, då brukar jag köra i omgångar :-). Men det sista året har maskinen mest stått och dammat… Haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.