Odlingstankar och sömn

img_9651Gammal bild från förra årets skörd.

Vi åt hemodlad hela sommaren 2016. Målet i år är att sprida ut skörden mer om det går. Längtar efter att de där första potatisarna kan skördas. Vi satsar på midsommar.

Inatt har Liv varit vaken kl 1:45 till 6:00. Trött? Oja. Jag har till på köpet haft hostattacker så fort jag fått mig lite sömn. Nu är det Bricanyl och Otrivin Comp som gäller. Träningen ligger på is tills jag mår bättre.

Jag har försökt sköta maten bättre det sista men idag blev det sådär. Fick slängt i mig lite pressad sötpotatis och några prinskorvar och sockerärtor som jag hade över från odlingen förra året. Det fick duga. Vissa dagar blir bra kost svårt att få till, men å andra sidan är ju sötpotatis bättre än vanlig på många sätt. Och sockerärtor är såklart väl godkänt.

Frejas farmor hämtade Freja nyss så jag får sova lite nu när Liv sover. Hoppas hon kan sova några timmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.