Förkylning från hellvetet

img_9666

Så här ser det ut just nu. Proppar mig själv med alvedon, bricanyl, strepsils, otrivin comp och te med honung och honung som det är. jag som hade kommit igång och träna. Och nu, tvärstopp! Nåja. När jag är frisk så ska jag ta upp det igen. Under tiden försöker jag sköta maten. Jag ska ner till en vikt jag mått bra i innan. 56-57. Borde inte vara en omöjlighet. Ligger på 63-63 idag.

Jag drar ner på bröd och övriga kolhydrater och äter mer frukt, grönt och bär.
img_9653Så här ser många av mina kvällsmål ut. För några  Jag måste ära innan jag lägger mig. Annars mår jag pyton på morgonen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.