Träningstankar

Alltså den här förkylningen jag åkt på känns mer som en långdragen influensa. Kände mig bättre igår men nu känns det sämre igen. Träning med den här hostan är bara att glömma.

Freja har haft feber i två dagar, idag är hon äntligen feberfri. Ät lite rädd att Liv åker på något nu med. Vi har avlöst varandra med virus sen innan jul.

Iallafall har jag nu beslutat hit jag ska göra med träningen. Den här förkylningen satte stopp och den har fått mig att hinna tänka igenom vad jag vill. Så nu har jag bestämt mig för att istället  komma igång med träning inne i stan och gå på lite pass och eventuellt gymma lite. Kommer vara ett bra sätt för mig stt komma undan lite hemifrån med. Challenges kan vara kul men dem är oftast inte så hållbara.  Träning ska vara motiverande och peppande och då kan varje-dag-träning bli lite stoppande för mig. Så jag tror att det är bättre för mig att träna en par längre pass i veckan än korta varje dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.