Mellistips till bebis

Bebisar ska ju helst inte äta massor med mejeriprodukter. Jag tänker inte gå in på varför då det är bra förklarat på slv.se. Men ibland är det enligt vad jag uppfattar ok att ge. Och Liv närmar sig året med så jag anser att det är okej då.

IMG_9785

Här har jag iaf gjort bär-yoghurt där det är ungefär 1/3 rysk yoghurt och 2/3 jordgubbar. Det kan nog vara mer jordgubbar  faktiskt men det blir lite matigare med yoghurt i. Jag har också i pyttelite vaniljpulver i yoghurten.

Jag har fryst in dem i små folieformar så det är lagom  portioner att bara ta ut ut frysen och Tina och sen röra ihop til mellis.

Jag gillar när maten är smidig att ta fram och vill inte ha en massa krångel. Så detta är en bra mellis lösning. Liv får detta någon gång i veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.