Syndat

IMG_9934

Idag skulle vi egentligen vägt Liv men eftersom jag misstänkte att min förkylning gått över styr så var jag tvungen att ta mig till vårdcentralen. Fick förkylningsastma bekräftat och det känns bra. Har sagt det i flera år och vissa läkare säger bara: du är vuxen. Barn har förkylningsastma. Men då är jag väl undantaget som bekräftar regeln då. Fick iaf en hel del medicin som ska hjälpa så det känns ju bra. Känner mig redan mkt bättre. Hoppas på en god natts sömn. Vilken ja redan borde vara i…

IMG_9949

Sen har jag syndat! Jag har ätit pommes och hamburgare och glass senare. Får bli bättre dag imorgon. Men ibland måste man unna sig sånt.

En kommentar till “Syndat”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.