Lettering

Med nytt år kommer nya funderingar på hur jag ska planera året. Förra året provade jag den populära happy plannern från Mambi. Jag gillade den men något gjorde att jag ej fastnade för det. Så nu är jag tillbaka med Bujo och med bujo kommer jag osökt in på lettering. Det ger så mycket att se sig själv utvecklas. Och sen, hur rogivande är det inte att sitta och göra något annat än att bara kolla på tv eller paddan.

Detta är en av mina alla hobbys. Har galet många. Så många att jag ibland undrat varför jag ej kan stanna i en sak, men det är helt enkelt jag. Jag syr ett tag och sen går jag vidare till något annat. Just nu är det lettering och bujon som tar min tid. Jag väntar på nya pennor och finns det något bättre än att prova nya underbart proffsiga pennor. Så mkt roligare att planera året med bra material.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.